Eveniment

Elevi ai Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu”, în practică la ISU Teleorman

Șapte elevi ai Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” din Boldești își desfășoară, de joi, 6 ianuarie 2022, stagiul de practică în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “A.D. Ghica” Teleorman, timp de patru luni de zile.

“Cu sprijinul și sub îndrumarea tutorilor profesionali cu experiență, elevii vor avea ocazia să intre în contact cu situația operativă și își vor fundamenta pregătirea prin îmbinarea cunoștințelor teoretice dobândite cu aspectele practice.

Le dorim mult succes tinerilor pompieri și îi așteptăm alături de noi după absolvirea studiilor, iar celor care vor să ajungă salvatori le facem cunoscut faptul că pot urma cursurile Facultății de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” din București ori cele ale Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” din Boldești.

De asemenea, le reamintim că pot alege să devină voluntari, prin participarea la programul de voluntariat derulat de către unitatea noastră, intitulat “Salvator din pasiune”.

Informații suplimentare cu privire la acest program se pot obține de pe pagina de internet a inspectoratului www.isuteleorman.ro sau de la Serviciul Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Teleorman, cu tel. 0247/311113, int. 27111”, transmite ISU Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.