Eveniment

Elev al Școlii 7 din Alexandria, agresat în incinta unității de învățământ

 UPDATE – Potrivit IPJ Teleorman, Poliția Municipiului Alexandria a fost sesizată astăzi, în jurul orei 12.00, de către conducerea Școlii Gimnaziale nr. 7 Alexandria, cu privire la faptul că un elev de clasa a opta a fost agresat fizic în timp ce se afla în curtea institiției de învățământ.

Din verificări s-a stabilit că elevul a fost agresat fizic de către un tânăr în vârstă de 17 ani din Alexandria, fratele unui alt copil, elev în clasa a cincea, cu care anterior persoana vătămată ar fi avut un conflict.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”, în continuare efectuându-se cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei.

 

Știrea inițială

Un elev al Școlii generale nr. 7 din Alexandria a primit o corecție fizică, de la fratele unui coleg mai mic, chiar în incinta curții unității de învățământ.

Incidentul petrecut cu puțin timp în urmă a fost adus la cunoștința polițiștilor de către directorul unității școlare, iar în prezent atât copilul agresat și părinții acestuia, cât și agresorul și tatăl său se află la Poliția Municipiului Alexandria, unde dau declarații.

Din primele informații, se pare că între elevul agresat, care este în clasa a VIII-a, și fratele mai mic al agresorului, un elev de clasa a V-a, ar fi existat niște neînțelegeri mai vechi, astfel că tânărul de 17 ani a mers la școală pentru a tranșa neînțelegerile dintre cei doi. De față la încăierare ar fi fost și tatăl agresorului, însă din primele informații bărbatul nu ar fi intervenit în conflict.

Având în vedere numai evenimentele din ultimele două zile, apare o întrebare cât se poate de legitimă, și anume cât de sigure sunt unitățile de învățământ, din moment ce în incinta acestora se folosesc substanțe lacrimogen-iritante, iar conflictele dintre copii sunt tranșate prin corecții fizice de frații și părinții acestora?

One Comment

  1. Bravo primăria! Siguranta in scoli! Poliția locală face circulație in loc sa păzească copiii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.