Sport

Elena Vlad este noul director al DJ Sport şi Tineret

Elena VladDespre schimbarea apărută la nivelul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Teleorman s-a tot vorbit în ultima perioadă, însă instalarea propriu-zisă se tot amânase. Numai că, luni, 11 februarie a.c., a fost emis ordinul Ministerului Tineretului şi Sportului, prin care a fost instalată în funcţia de director Elena Vlad. Aceasta s-a prezentat la sediul DJST Teleorman, unde a avut primele discuţii cu angajaţii instituţiei, iar ieri a putut face şi prima declaraţie de presă. “Vin la conducerea Direcţiei cu gândul să facem treabă cât mai bună, atât pentru tineret, cât şi pentru sport, şi sper să reuşim să îmbunătăţim rezultatele şi imaginea acestei instituţii în acest an şi anii următorii”, a declarat noul director al DJST Teleorman, Elena Vlad.

Aceasta îi succede fostului director, Constantin Berechet, care şi-a încetat activitatea din funcţie, însă a optat pentru a continua în cadrul direcţiei, pe o funcţie de conducere.

În ce priveşte postul de director al clubului CST Alexandria, acesta este în continuare ocupat de directorul instalat în 2009 Laurenţiu Florea.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.