Sport

Egal cu locul 2 – Universitatea Alexandria a încheiat sezonul cu o remiză

feteUltimul joc pentru Universitatea Alexandria în Liga 1 de fotbal feminin s-a disputat duminică, în fața publicului local. Meciul cu Oțelul Galați avea ca principală miză ambiția jucătoarelor alexăndrene, pregătite de Călin Pistolea, care vroiau să confirme că-și merită pe deplin locul în Superliga națională. Meciul n-a fost însă unul simplu și, deși publicul prezent în număr destul de mare (mai mulți susținători au fost la fotbal feminin decât la jocurile FCM-ului!) a încurajat destul de zgomotos echipa, la final a fost 2-2 (golurile alexăndrencelor reușite de Florina Chiar și Iulia Săvescu, câte unul în fiecare rezpriză). Cu toate acestea, Universitatea Alexandria, care avea asigurat locul în prima ligă națională, iar fetele erau mai degrabă cu gândul la banchetul organizat imediat după joc (frumoasă inițiativa și ideea clubului!), încheie faza playoff fără înfrângere și câștigă autoritar seria Sud a competiției.

“Suntem mulțumiți de echipă, eu vreau să le felicit pe fete pentru modul în care au jucat și astăzi, sper să demonstrăm că merităm să jucăm în Superligă” – Adrian Cioacă, președinte CS Universitatea Alexandria

“Meciul de azi n-a fost deloc ușor, fetele erau deconectate, este mai greu să evoluezi la formă maximă când nu mai este aceeași motivație. Oricum, le-am felicitat după joc și cred că am meritat să promovăm, mai ales că n-am pierdut nici un joc” – Călin Pistolea, antrenor Universitatea.

– Universitatea Alexandria – Oțelul Galați 2-2 (pentru gazde au marcat Florina Chiar și Iulia Săvescu); în echipa de start pentru Universitatea au jucat: G. Prunaru, I. Streche, O. Dumitrache, P. Jderu, A. Boldeiu, An. Nica, N. Deca, F. Chiar, I. Săvescu, A. Vasile.

Au arbitrat Cristina Babadac, Cătălina Nan (ambele din Alexandria), Aurel Tănase (Roșiori).

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.