Eveniment

“Efectele pandemiei asupra învățământului românesc”, dezbatere organizată de Centrul Europe Direct, la Roșiorii de Vede

Centrul Europe Direct Teleorman, găzduit de Biblioteca municipală “Gala Galaction” Roșiorii de Vede, proiect finanțat de Comisia Europeană și Consiliul local Roșiorii de Vede, organizează vineri, 26 noiembrie 2021, începând cu ora 12.00, dezbaterea  “Efectele pandemiei asupra învățământului românesc”. La acest eveniment vor participa reprezentnați ai Comisiei Europene în România, europarlamentari, reprezentanți ai administrației publice centrale și locale, ai instituțiilor de învățământ teleormănene, elevi, voluntari, alte categorii de public.

“De peste un an și jumătate, omenirea se confruntă cu pandemia de COVID-19, ale cărei urmări le resimțim în toate sectoarele de activitate. Cu siguranță, unul dintre cele mai afectate domenii este învățământul, consecințele prezente, dar mai ales cele viitoare, asupra generațiilor fiind evidente. De aici și dorința firească a cadrelor didactice, a elevilor, a tuturor celor implicați în acest domeniu, de a avea o dezbatere reală pe această temă. Așadar, vă adresăm rugămintea de a fi împreună cu noi la această întâlnire. Dezbaterea se va desfășura la sediul Europe Direct Teleorman din Roșiorii de Vede, cu respectarea normelor sanitare în vigoare”, transmit reprezentanții Centrului.

De asemenea, programul manifestărilor mai cuprinde acţiunea “Ziua Porţilor Deschise la EUROPE DIRECT Teleorman”, expoziţia de sculptură “Sufletul pietrei” semnată de artistul plastic Costel Păun, dar şi Recitalul de muzică clasică susţinut de DUO VIVACE, în interpretarea artiştilor Marius Manea – vioară şi Daniela Colceriu – pian.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.