Sport

Echipele din Liga a 4-a s-au ţinut de şedinţă. “Sperăm să fie un retur curat!”

ajf 2Aşa cum se obişnuieşte de câţiva ani, la început de sezon competiţional AJF Teleorman a invitat echipele din Liga a 4-a la şedinţa tehnică, prilej cu care au fost prezentate noutăţile apărute din punct de vedere al regulamentului, principalele probleme sesizate în turul precedent, precum şi aşteptările legate de acest retur de campionat. Cu prilejul întâlnirii de marţi, conducerea AJF Teleorman a ţinut să facă unele referiri legate la cazurile de indisciplină constatate în turul de campionat, după cum s-au punctat şi unele probleme care s-au evidenţiat din punct de vedere al legitimărilor de jucători. “Vrem să stopăm pe cât posibil dubla-legitimare, pentru a nu fi puşi d-voastră, echipele, să plătiţi amenzi sau chiar să pierdeţi jocuri din cauza unor jucători, pe care tot echipele îi plătiţi! Când legitimaţi un sportiv, vă aşteptăm la sediul nostru pentru a ne cere sprijinul, dacă aveţiunele bănuieli legate de o eventuală situaţie de acest fel”, a spus preşedintele AJF Teleorman, Stan Prodan. Acesta şi-a exprimat încrederea că şi de acum încolo echipele vor face eforturi pentru a menţine interesul şi valoarea competiţiei cel puţin la nivelul sezoanele trecute, iar statutul pe care campionatul Ligii a 4-a îl are, cel puţin în sudul ţării, “campionatul care dă cei mai mulţi bani la jucători!”, va duce la un campionat spectaculos.

“După turul de campionat, ne mândrim cu această imagine pe care o are campionatul nostru, o competiţie valoroasă, în care echipele dau cele mai mari sume pentru campionatul judeţean, cel puţin în această parte a ţării. În privinţa competiţiei, întrucât este clar că FCM Alexandria, şi datorită condiţiilor de care beneficiază, şi a avansului pe care îl are, pare desprinsă, sunt sigur că va fi foarte tare lupta la subsolul clasamentului. Însă, vreau să urez tuturor echipelor mult succes şi sper să fie un campionat curat!”, a mai spus Stan Prodan în cadrul şedinţei tehnice cu echipele.

Conform calendarului aprobat de AJF Teleorman, returul Ligii a 4-a începe în data de 5 martie (sâmbăta, ora 12.30), se va juca în etape săptămânale cu o rundă intermediară (etapa a 29-a, miercuri, 1 iunie), iar ultima etapă a sezonului se joacă pe 4 iunie a.c.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.