Eveniment

Echipamente de protecţie pentru spitalele din Teleorman, ISU și DSP

Peste 1.200 de echipamente medicale, incluzând măşti cu diferiţi factori de protecție şi combinezoane, au fost repartizate în Teleorman, dintr-un prim lot achiziţionat de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă. Ele au fost repartizate către Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria, Direcţia de Sănătate Publică, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Serviciul de Ambulanţă Judeţean şi Spitalul Caritas din Roşiorii de Vede, pentru protejarea persoanelor aflate în „prima linie” în lupta cu virusul, în contextual pandemiei de COVID-19.

Potrivit informaţiilor furnizate de Prefectura Teleorman, pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă au fost repartizate 200 de măşti FFP2, 100 de măşti FFP3 şi 50 de combinezoane, în timp ce pentru Direcţia de Sănătate Publică Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă a alocat 225 de măşti FFP2, 100 de măşti FFP3 şi 50 de combinezoane. De asemenea, pentru ISU Teleorman şi Servicul de Ambulanţă, care se află pe durata stării de urgenţă sub coordonarea ISU Teleorman, au fost alocate 250 de măşti FFP2, 200 de măşti FFP3 şi 100 de combinezoane. Alte 50 de măşti FFP2 au mers către Spitalul Caritas din Roşiorii de Vede.

Materialele de protecţie achiziţionate de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă au fost repartizate în judeţene din toată ţara, fiind de aşteptat ca în următoarele zile să sosească şi alte transporturi cu astfel de echipamente.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.