Eveniment

Echipajele ambulanței au intervenit la 4 accidente rutiere, soldate cu 9 victime, din care una a decedat. Într-unul dintre accidente a fost implicată o ambulanță

La finalul săptămânii trecute, echipajele Serviciului Județean de Ambulanță au intervenit pentru preluarea a 9 victime rezultate din 4 accidente rutiere.

Potrivit SAJ Teleorman, accidentele au avut loc la Roşiorii de Vede, Gratia și două la Alexandria. În urma unui accident de la Alexandria, petrecut la ieșirea din oraș, șoferul uneia dintre mașini implicate a decedat, iar alte trei persoane au ajuns la spital. Una dintre victime, o femeie, a fost grav accidentată, suferind multiple traumatisme și a fost transportată de urgență la un spital din București. Cel de-al doilea accident petrecut la Alexandria s-a soldat cu o victimă, care a suferit leziuni ușoare, fiind transportată la spital pentru alte investigații.

În accidentul petrecut la Roşiorii de Vede, potrivit SAJ Teleorman, a fost implicată și o ambulanță. Ambulanța efectua un transfer interclinic între Spitalul Caritas și Spitalul de Pneumoftiziologie și, pe drum, la intersecția cu DE 70, nu ar fi acordat prioritate de trecere unei mașini care circula regulamentar pe drumul european, fiind lovită de acesta. Șoferul ambulanței susține că oprise pentru a acorda prioritate, însă din spate venea o autospecială de pompieri aflată în misiune și, pentru a-i face loc acesteia, a pătruns ușor în intersecție. În urma impactului au rezultat 3 victime, asistenta de pe salvare ajungând la spital cu ruptură de membru superior. Șoferul ambulanței a rămas fără permis de conducere. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.