Sport

Echipa din Turnu Măgurele a renunțat la participarea în Liga a 3-a – Se retrage Sporting Turnu!

Deși în sezonul trecut a vizat chiar promovarea în Liga a 2-a, însă în final s-a mulțumit doar cu locul 4, Sporting Turnu Măgurele este la un pas de momentul de  renunța la competiție. În ciuda numeroaselor discuții care au apărut în ultimele zile, legate de transferurile de jucători, se pare că finanțatorul clubului Sporting Turnu, Valter Raffini, vrea să renunțe la susţinerea echipei. Implicit, președintele clubului turnean a anunțat că intenționează să nu mai înscrie echipa în Liga a 3-a din toamnă, astfel că jucătorii turneni sunt liberi să-și găsească angajamente.

Din surse demne de încredere, motivul principal pentru retragerea echipei Sporting Turnu Măgurele din campionatul Ligii a 3-a este cel legat de starea de incertitudine a echipei, vizavi de terenul pe care își dispută jocurile de acasă, dar și lipsa unui teren de antrenament, costurile legate de deplasările zilnice ale echipei/jucătorilor fiind prea mari pentru o echipă de eșalon terț.

Deocamdată, nu se știe cu certitudine ce vor face jucătorii de la Sporting Turnu și care va fi poziția conducerii clubului, însă este clar că lucrurile trebuie să se lămurească, într-un fel sau altul, cu privire la viitorul echipei și al jucătorilor echipei turnene.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.