Sport

Echipa de fotbal – fete a Liceului Tehnologic Nr.1 Alexandria, vicecampioană națională

În perioada 19-22 mai, la București, a avut loc etapa finală din cadrul ONSS, fotbal fete – licee unde reprezentantele echipei de fotbal a Liceul Tehnologic Nr.1 Alexandria au reușit să obțină locul II.

Pentru această etapă, s-au calificat echipe din 8 județe.

Prin seriozitate, concentrare și dorința de a câștiga, elevele Liceului Tehnologic Nr.1 din Alexandria au reușit să învingă echipele Liceului Tehnologic Romano Catolic “Ham Janos” Satu Mare și Colegiului Tehnic “Gheorghe Asachi” din Iași  și să obțină un rezultat de egalitate cu echipa Liceului Tehnologic “Spiru Haret” din Târgoviște. În semifinală echipa liceului a trecut de reprezentativa LPS “Banatul” din Timișoara. În finală, echipa LPS Cluj Napoca s-a impus în fața fetelor din Alexandria, elevele Liceului Tehnologic Nr.1 devenind vicecampioane naționale.

Prin aceste rezultate deosebite obținute de echipa de fotbal fete a Liceului Tehnologic Nr.1 Alexandria, la care se adaugă și rezultatele obținute în ultimii ani, prin munca asiduă, seriozitatea și perseverența profesorilor de educație fizică și sport, dar și prin pasiunea de care dau dovadă acești elevi minunați, se adeverește încă o dată că sportivii Liceului Tehnologic Nr.1 din Alexandria rămân la înălțime.

Felicitări vicecampioanelor noastre – Andreea Pencea, Cosmina Toma, Roxana Șerban, Mădălina Zanfir, Eliza Pană, Denisa Preda, Mihaela Radu, Nicoleta Crăciun și profesorilor coordonatori, Călin Pistolea și Nicolae Ologeanu! (prof. Ștefan Emil – director LT1 Alexandria)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.