Eveniment

Echipa de conducere a Prefecturii Teleorman a fost completată. Nelu Ionel Oprea a fost învestit în funcţia de subprefect

Monica Dumitrescu

După mai bine de patru luni în care postul de subprefect al judeţului Teleorman a rămas liber, Guvernul l-a numit, săptămâna trecută, în această funcţie pe Nelu Ionel Oprea, director al Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman. Acesta a fost învestit în funcţie în cadrul unei ceremonii oficiale, luni, 6 martie, în prezenţa ministrului de Interne, Carmen Daniela Dan, a prefectului Liviu Dumitraşcu, a preşedintelui interimar al Consiliului Judeţean Teleorman, Dănuţ Cristescu, a salariaţilor Prefecturii, directorilor intituţiilor deconcentrate, dar şi a unui număr mare de primari ai localităţilor din judeţ.

Ceremonia de învestire a fost umbrită de un mic incident. Ministrul Carmen Dan şi-a exprimat nemulţumirea că nu a fost difuzat imnul de stat la începutul ceremoniei, criticând modul în care a fost organizată aceasta, deşi nici la ceremoniile similare, organizate chiar pe vremea când aceasta îndeplinea funcţia de prefect, nu a fost respectat acest protocol.

Carmen Daniela a dat citire ordinului de numire a lui Nelu Ionel Oprea în funcţia de subprefect, iar după depunerea jurământului, noul subprefect a ţinut să mulţumească pentru încrederea ce i-a fost acordată odată cu numirea în această funcţie: “Este o funcţie care mă onorează dar, în acelaşi timp, mă şi responsabilizează. Cu exeperienţa pe care am acumulat-o până la această dată, cu bună credinţă, dar şi cu ajutorul noilor colegi, voi face totul pentru o admninistraţie publică în folosul cetăţenilor. Exclusiv al cetăţenilor”, a spus noul subprefect.

La rândul său, ministrul Carmen Dan i-a făcut câteva recomandări proaspăt învestitului subprefect: “Este important să menţineţi comunicarea cu instituţiile deconcentrate, cu reprezentanţii legali ai acestor instituţii. Acum se impune o abordare mai largă, responsabilităţile sunt mai mari. Printre ele, o comunicare continuă cu primarii judeţului şi o implicare pe care sunt convinsă că o veţi acoperi la nivelul prefecturii. Trebuie să aveţi o bună colaborare şi cu prefectul judeţului, să vă stabiliţi foarte clar priorităţile”.

Prefectul Liviu Dumitraşcu l-a felicitat pe noul subprefect, urându-i bun venit în echipă. Cei doi au făcut echipă şi la conducerea AJOFM Teleorman, acolo însă rolurile fiind inversate, Liviu Dumitraşcu fiind adjunctul lui Nelu Ionel Oprea.

“Am fost foarte bucuros în momentul în care Guvernul a decis ca, pentru funcţia de subprefect, să fie numit domnul Oprea, o persoană pe care o cunosc şi împreună cu care am desfăşurat activitatea la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Îl ştiu un băiat capabil, perseverent, care şi-a făcut datoria tot timpul. Îl felicit şi îi doresc bun venit în echipa din Instituţia Prefectului”, a spus prefectul Liviu Dumitraşcu.

One Comment

  1. TICU DUMITRESCU

    Prefectul si subprefectul au avut rezultate notabile la conducerea AJOFM-lui Teleorman in sensul ca suntem fruntati la rata somajului.
    Asa ca …..viitor frumos vom avea!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.