Eveniment

Echipa de conducere a ISJ Teleorman a fost completată – Bogdan George Buzatu este noul inspector general adjunct

Monica DUMITRESCU

Profesorul Bogdan George Buzatu a fost instalat oficial în funcţia de inspector şcolar general adjunct în cadrul unei ceremonii, care s-a desfăşurat luni, 20 martie, la ISJ Teleorman, în prezenţa subprefectului Nelu Ionel Oprea, inspectorului şcolar general, Valeria Gherghe, şi a celorlalţi inspectori şcolar şi salariaţi ai ISJ Teleorman. Numirea s-a făcut prin ordin al Ministrului Educaţiei, prin detaşare în interesul învăţământului, până la organizarea concursului, care va avea loc peste aproximativ două săptămâni.

După ce a dat citire ordinului de ministru, subprefectul Nelu Ionel Oprea a ţinut să-l felicite pe noul inspector şcolar adjunct, urându-i mult succes în activitate.

“Sper ca de astăzi să puneţi umărul, să puneţi în slujba învăţământului teleormănean toată priceperea pe care aţi acumulat-o până în prezent şi, împreună cu doamnele inspector general şi inspector general adjunct, să contribuiţi la ridicarea calităţii învăţământului teleormănean”, a spus Nelu Ionel Oprea.

“Ţin să mulţumesc în mod special pentru primirea frumoasă de care am parte. În urmă cu puţin timp, am aflat vestea că voi face parte din această echipă minunată a Inspectoratului Şcolar Judeţean Teleorman. Îmi doresc o bună colaborare cu toate structurile implicate în procesul instructiv-educativ. Voi încerca să depun tot ce am mai bun pentru a îmbunătăţi procesul instructiv-educativ. Ne interesează să construim un învăţământ bazat pe competenţă”, a spus noul adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean Teleorman, la ceremonia de învestire.

Buzatu Bogdan George este profesor de matematică, titular la Şcoala Gimnazială nr. 3 Zimnicea şi la Şcoala Gimnazială Năsturelu. Acesta a predat şi la Liceul Teoretic Zimnicea, unde a fost detaşat mai mulţi ani.

Noul inspector general adjunct al ISJ Teleorman este membru al corpului naţional de experţi în management educaţional şi, după cum a anunţat la ceremonia de instalare în funcţie, se va înscrie la concursul organizat de Ministerul Educaţiei pentru a se legitima pe post.

Concursul se va desfăşura în perioada 3-11 aprilie 2017, la Ministerul Educaţiei, şi, potrivit inspectorului şcolar general, prof. Valeria Gherghe, se menţine prevederea din metodologia de organizare a acestuia prin care candidatul care ocupă postul până la data concursului, care nu se înscrie sau nu promovează concursul nu poate rămâne în continuare pe post.

One Comment

  1. alexandrean

    Domnule subprefect Oprea Nelu sunteti deschiat la haina de la costum!
    La functia pe care o aveti ar trebui sa stiti ca trebuie sa va inchideti la haina cand sunteti in costum!
    Ca ospatar tot asa umblati?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.