Eveniment

Echipa de conducere a Inspectoratului Şcolar Judeţean se măreşte. În scurt timp, va fi numit încă un inspector şcolar general adjunct

isj-teleorman-sediuMonica DUMITRESCU

La solicitarea inspectorului şcolar general, prof. Valeria Gherghe, Ministerul Educaţiei a aprobat la jumătatea lunii iulie 2015 încă un post de inspector şcolar general adjunct pentru Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman. Până acum, postul nu a fost ocupat, însă numirea se pare că va fi făcută în scurt timp, cel târziu până la 1 septembrie 2015.

Prof. Valeria Gherghe confirmă acest lucru, însă spune că deocamdată nu ştie cine va ocupa acest post. Numirea va fi făcută prin ordinul ministrului Educaţiei.

Pe piaţa zvonurilor, numele vehiculate sunt Daniela Gheorghiescu şi Şerban Răceanu, ambii din Roşiorii de Vede, cu experienţă în funcţiile de conducere ale învăţământului teleormănean. Prof. Daniela Gheorghiescu este în prezent director al Liceului “Virgil Madgearu”, în trecut ocupând o funcţie de inspector în ISJ Teleorman, în timp ce prof. Şerban Răceanu este în prezent director al Colegiului Naţional “Anastasescu”, însă a ocupat în trecut funcţia de inspector, dar şi de inspector general adjunct în ISJ Teleorman.

Un al treilea nume vehiculat pe piaţa zvonurilor pentru funcţia de inspector şcolar general adjunct este cel al Danielei Mitran, profesor de matematică la Colegiul Naţional “Al. D. Ghica” din municipiul Alexandria.

Indiferent cine va fi numit pe această funcţie, se va ocupa de departamentul management, departamentul curriculum rămânând în atribuţiile actualului inspector şcolar general adjunct, prof. Monica Coman.

Solicitarea inspectorului şcolar general, prof. Valeria Gherghe, către Ministerul Educaţiei, a cuprins şi mai multe posturi de inspectori, în special pentru departamentul management, însă în afara postului de inspector şcolar general adjunct, nu a mai fost aprobat niciun alt post.

One Comment

  1. Raceanu este o doamna mai tare decat celelalte!!!!Cunoscatorii stiu de ce!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.