Politic

După Pîrvulescu, potopul / Primarii liberali pleacă pe capete

Odată cu plecarea senatorului Eugen Pîrvulescu de la conducerea PNL Teleorman, pare că destabilizarea din rândurile organizației județene liberale nu mai poate fi oprită ușor. Nu mai puțin de șapte primari liberali au anunțat că părăsesc partidul și vor candida la scrutinul electoral de anul viitor pe listele PSD. Astfel, Ioana Magereanu, de la Ștorobăneasa, Ilie Calotă – Balaci, Stelian Șerban – Sârbeni, Marian Nonea – Lița, Vița Necea, de la Nenciulești,  Ionel Neagu – Troianul și Stelea Vîrtopeanu de la Băbăița, care, în 2020, au mers în fața alegătorilor cu programul liberal, au decis să schimbe tabăra și să se alăture social-democraților.

Și încă nu se știe dacă „hemoragia” primarilor se va opri aici; cert este că PNL Teleorman este în plină degringoladă și, fără „mâna forte” Pîrvulescu, pare că partidului nu-i va fi ușor să se repună pe traseul corect, mai ales că timpul rămas până la alegerile locale nu mai e chiar mult.

Pe de altă parte, e interesant faptul că PSD Teleorman nu vede nicio problemă în racolarea primarilor liberali, deși cele două partide se află în celebra coaliție, care, se pare că mai dă și rateuri…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.