Eveniment

După ce un elev a ajuns la spital, sugrumat de un coleg, conducerea unităţii de învăţământ consideră cazul “o joacă” – Starea elevului este gravă, acesta fiind hrănit artificial

O bătaie dintre doi elevi ai Liceului Teoretic Constantin Noica din Alexandria s-a transformat într-un caz foarte grav, unul dintre protagonişti a ajuns la spital în stare foarte gravă, într-atât încât să nu se mai poată hrăni pe cale naturală. Evenimentele s-au petrecut într-o pauză, când un elev de 14 ani a fost luat la bătaie de un coleg al său, acesta din urmă l-a strâns de gât până ce acesta şi-a înghiţit limba şi a căzut inconştient, elevul prăbuşindu-se pe podea. În cădere a suferit mai multe traumatisme, lovindu-se cu faţa de o bancă şi şi-a rupt nasul şi buza. Colegii au anunţat Ambulanţa care l-a transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă  din Alexandria, medicii de aici, văzând starea de inconştienţă în care se afla băiatul, l-au trimis de urgenţă la Bucureşti, medicii din capitală l-au stabilizat şi l-au trimis înapoi la Alexandria pentru ţinerea sub supraveghere, deşi, spun cadre medicale, starea lui este în continuare precară, deoarece nu se poate hrăni natural, hrana fiind administrată artificial. Directorul liceului la care s-a produs incidentul consideră că nu i s-a părut necesară informarea Inspectoratului atâta timp cât totul a fost în joacă, declarând că este convins că tânărul nu i-a dorit răul colegului său, ba mai mult cel sugrumat nu a leşinat pentru că a fost strâns de gât, ci pentru că nu a mâncat. Pe lângă informarea solicitată de ISJ Teleorman, şi poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz. (C.P.)

One Comment

  1. fac pariu că directorul liceului e rudă cu dragnea. nu poţi să fii în deplinătatea facultăţilor mintale şi să gândeşti în halul ăla.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.