Politic

După ce şi-a anunţat candidatura pentru Primăria Alexandria, Goldbach a părăsit tabăra ALDE

“Dragi prieteni, astăzi am spus adio ALDE. Las în urmă câţiva oameni de care m-am ataşat, dar să nu uităm că înainte de toate suntem oameni şi putem rămâne prieteni. Viaţa nu se rezumă la doctrine, ci la oameni”, a fost anunţul de pe o celebră reţea de socializare, prin care Dumitru Goldbach, prim-vicepreşedinte ALDE Teleorman, şi-a anunţat plecarea din partid.

Şi, potrivit co-preşedintelui ALDE Teleorman Ică Florică Calotă, plecarea celui care se erijase în candidatul formaţiunii pentru Primăria Alexandria a luat prin surprindere colegii din partid, astfel că liderii ALDE au aflat că Dumitru Goldbach a decis să părăsească formaţiunea politică odată cu opinia publică.

“Nu am ştiut dinainte că vrea să plece, nu mi-a spus nimic. Eu am aflat ulterior, de la Paul Chicu. Din punctul meu de vedere, plecarea lui Dumitru Goldbach din ALDE nu reprezintă nicio pierdere, este alegerea sa, noi o respectăm şi ne vedem de treabă”, a declarat deputatul ALDE, Ică Florică Calotă.

Pe la colţuri însă, circulă două variante care au dus la plecarea  prim-vicepreşedintelui ALDE din partid. Astfel, în timp ce unele zvonuri spun că plecarea acestuia s-a datorat faptului că făcea notă discordantă în partid şi avea o atitudine deloc pe placul conducerii, alte voci din partid susţin că Dumitru Goldbach, apropiat al aripii Voiculescu din fostul PC, a părăsit barca ALDE pentru a înfiinţa, în judeţ, noul partid al preşedintelui fondator al PC, respectiv Partidul Puterii Umaniste.

În ce priveşte candidatura lui Dumitru Goldbach pentru Primăria Alexandria, se pare că reprezentanţii ALDE din judeţ nu-şi fac prea multe griji astfel că sunt, se pare, încă cel puţin doi posibili candidaţi cu care formaţiunea poate intra în cursa electorală pentru funcţia de primar al municipiului Alexandria, respectiv fostul senator Vicenţiu Găvănescu şi directorul APIA Teleorman, Edi Coman. (Violeta Mocanu)

3 Comments

  1. Consecventa!

  2. Atat doctorul Gavanescu cat si Edi Coman sunt nulitati din toate punctele de vedere respectiv Gavanescu fizic iar Coman moral. Singurul care se poate misca este Ica calota dar nu foarte mult ca este o mumie politica.

  3. Ne-ati umplut de respect,astea mai lipseau din spectrul politic la varf,adica in functii administrative! Voi revenii cu detalii la momentul oportun.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.