Social

După ce s-au “reparat” dosarele neconforme, 68 de candidați trec în următoarea etapă a concursului de directori de școli / LISTA funcțiilor vacante

Potrivit metodologiei de concurs, candidații pentru funcțiile de director/director adjunct în unitățile de învățământ din Teleorman care au fost respinși în etapa de evaluare a dosarelor au avut posibilitatea de a remedia problemele, prin transmiterea către comisia de organizare a concursului, în scris, a motivelor care consideră că au generat neconformitatea documentelor și să solicite, totodată, analiza și remedierea eventualelor erori.

Astfel că, potrivit Inspectoratului Școlar Județean Teleorman, rezultatele finale obținute în urma verificării dosarelor depuse pentru ocuparea funcțiilor de directori/directori adjuncți arată că 17 din cei 18 candidați care nu au avut dosare conforme au remediat situația. Prin urmare, în cea de-a doua sesiune a concursului – ianuarie – aprilie 2022 – au rămas 68 de candidați.

Următoarea etapă a concursului, respectiv, proba scrisă va avea loc în data de 18 februarie 2022, iar candidații care la data de 18 februarie se află în carantină sau izolare vor susține această probă în data de 4 martie 2022. Interviul se va desfășura în data de 17 martie 2022.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.