Sport

După ce a ratat Cupa Teleormanul, Voinţa Saelele s-a regrupat repede!

Marea perdantă a ediţiei 2016 a Cupei Teleormanul a fost considerată echipa gazdă a turneului final, Voinţa Saelele, învinsă în finală de Rapid Buzescu (scor 1-0 pentru Rapid Buzescu). Schimbările care s-au produs la echipă ulterior au fost deja depăşite, iar cu noul antrenor Alexandru Gheorghe formaţia din Saelele a început un nou proiect, prin care vizează să revină între echipele de top în campionatul judeţean.

În acest sens, echipa din Saelele a început un program de două antrenamente săptămânal (marţi, joi), iar sâmbăta au fost programate jocuri de verificare. Sâmbăta trecută, echipa Voinţa s-a deplasat în localitatea 1 Decembrie 1918 (judeţul Ilfov), unde a disputat două teste interesante, a câte 45 de minute fiecare. În primul joc a întâlnit echipa gazdă Progresul 1 Decembrie, pe care a învins-o cu 3-0 (goluri marcate de D. Sindie 2, I. Badea), iar al doilea joc a avut loc împotriva giurgiuvenilor de la Arsenal Malu (echipă promovată în Liga a 3-a). Şi în acest joc, echipa din Saelele s-a descurcat, reuşind să se impună cu 3-2 (goluri marcate de D. Sindie, G. Marioara, I. Badea), astfel că a depăşit cu bine aceste teste.

Să punctăm că în urmă cu o zece zile, Voinţa Saelele a jucat în deplasare cu CSU II Craiova, echipă pe care a învins-o de asemenea, cu 1-0 (gol D. Sindie).

Privind aceste rezultate se poate spune că Voinţa Saelele a trecut repede peste dezamăgirea ratării Cupei Teleormanul, iar speranţele pentru o clasare cât mai bună în noul sezon competiţional al Ligii a 4-a sunt justificate.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.