Sport

După ce a plecat de la Sporting Turnu Măgurele, Dan Oprescu a ajuns la UTA Arad

Primul antrenor din 2016 al echipei Sporting Turnu Măgurele, adus cu “surle şi trâmbiţe”, a fost Dan Oprescu, cel care a venit de la Inter Olt Slatina în iarna acestui an. Ajuns la Turnu Măgurele (echipă mutată între timp la Alexandria, din cauza lucrărilor începute la stadionul din Turnu Măgurele) alături de alţi şase jucători de la Slatina, Oprescu a venit atunci cu gândul la promovare. Numai că, acest obiectiv declarat făţiş de clubul Sporting Turnu, avea să fie ratat, iar antrenorul Dan Oprescu s-a despăţit de echipa turneană după jocul de la Roşiorii de Vede (etapa a 18-a, a 5-a a returului). Ce s-a întâmplat ulterior, este ştiut de publicul teleormănean, iar retragerea echipei Sporting Turnu Măgurele în această vară fiind o consecinţă şi a dezamăgirii produse de echipă în “era Oprescu”.

După plecarea de la Sporting Turnu Măgurele, despre Dan Oprescu nu s-a mai auzit o perioadă de timp, el retrăgându-se acasă, la Arad, dar a stat de-o parte de fotbal. Acum, la început de perioadă de pregătire, Dan Oprescu a preluat, ca antrenor principal, pe UTA II Arad, participantă în Liga a 3-a, el declarând pentru presa locală arădeană că “mă simt onorat să fac parte din corpul tehnic al unui club ca UTA”.

Să mai punctăm un singur lucru, ca o constatare “la rece” a unor stări de fapt: ultimele două echipe pe care le-a pregătit antrenorul Dan Oprescu, Inter Olt Slatina şi Sporting Turnu Măgurele s-au retras prematur şi ulterior s-au desfiinţat, cine urmează?!

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.