Sport

După ce a controlat “la sânge” fotbalul alexăndrean, Curtea de Conturi verifică clubul Sporting Roşiorii de Vede!

Despre problemele create în 2015 de controalele Curţii de Conturi la clubul FCM Alexandria s-a tot vorbit în ultima perioadă, iar blocarea conturilor clubului a fost cea mai delicată problemă întâmpinată de echipă. La nici un an de zile de atunci, un nou control de acest gen tinde să devină actual, este vorba de controlul pe care Curtea de Conturi îl face la clubul Sporting Roşiorii de Vede. Din câte se pare, similitudini cu precedentul caz de la Alexandria ar fi destul de multe, însă deocamdată nu s-a aflat cine ar fi “reclamentul” din spatele controlului. Totuşi, va fi foarte interesant de aflat cum s-au  gestionat banii clubului din Roşiorii de Vede, mai ales că de fiecare dată preşedintele din ultimii ani, Gabriel Vlădulescu, a “pozat” într-un club modest din punct de vedere financiar.

Şi, apropo de “Găbie” Vlădulescu, cel care se pare că ar fi în graţiile noului primar al municpiului Roşiorii de Vede, implicit este “favorit” la păstrarea postului nr. 1 în clubul Sporting: în ultima perioadă a fost prezent la absolut toate acţiunile echipei… FCM Alexandria, la jocurile de baraj (şi în tur, şi în retur), inclusiv la banchetul oficial al echipei! Apropierea dintre acesta şi conducerea clubului FCM este cunoscută şi recunoscută, însă uneori şi aceste “apropieri” ar trebui să păăstreze o anumită discreţie, dacă sunt (total) dezinteresate. Însă, în cazul de faţă orice asemănare cu situaţii, personaje şi împrejurări recente este pur întâmplătoare!

B.Pană

One Comment

  1. Păi nu ar fi normal ca acele cluburi finanțate de primării să treacă prin filtrul Curții de Conturi? Așa vede și nea Ion cum o parte din impozitu’ lui ajunge în farfuria unui fotbalist ori o noapte de cantonament la hotel de 4* este și contribuția lu’ Gheorghe! Nu de alta da’ fotbalul a dat ceva scriitori în ultimii ani.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.