Sport

După ce a câştigat en-fanfare Liga a 4-a, FCM Alexandria joacă sâmbătă primul meci spre promovarea în Liga a 3-a

FCM pag8Disputa cu Andrăşeşti se joacă în două manşe, pe 18/25 iunie

Cele mai importante teste ale sezonului pentru FCM Alexandria se apropie, iar sâmbătă, 18 iunie, de la ora 18.00, pe stadionul Municipal alexăndrean se va juca primul test; prima manşă a barajului de promovare în Liga a 3-a, contra campioanei judeţului Ialomiţa, Andrias Andrăşeşti, se anunţă ca un meci pe cât de important, pe atât de spectaculos. FCM Alexandria pregăteşte disputa de sâmbătă într-un minicantonament de trei zile la baza CSS Turnu Măgurele, de lângă Dunăre. În aceste zile, toţi cei 19 alexăndreni care sunt incluşi în programul centralizat vor urma un program relaxant, cu antrenamente zilnic, dar uşoare, cu multe discuţii şi cu un accent deosebit pus pe tactica din teren. Testul de sâmbătă, în care vor avea în faţă o adversară care s-a desprins în campioană judeţeană cu patru etape înainte de final, se speră să fie tranşat cât mai clar, pentru a se risipi orice emoţie pentru retur.

Despre cantonamentul de trei zile de la Turnu Măgurele, antrenorul echipei FCM Alexandria a ţinut să explice cât mai succint: “Cum le-am spus jucătorilor, mult a fost puţin a mai rămas, sâmbătă ne vom confrunta cu prima din cele două manşe ale barajului de promovare, avem dorinţă mare de victorie, dorinţă foarte mare de a arăta oraşului că Alexandria trebuie să revină la nivel naţional, cel puţin în Liga a 3-a. Consider că orice echipă care se respectă într-adevăr, înaintea unui test atât de important se adună şi acest minicantonament nu este altceva decât un prilej pentru a sta împreună, să stăm undeva retraşi, să ne odihnim, să ne capacităm doar pe baraj şi să nu avem alte priorităţi. Aici, la Turnu Măgurele este un loc perfect pentru a ne aduna forţele, este linişte, avem condiţii foarte bune, putem face  şi o vizionare, este în regulă aici”, ne-a spus Romulus Ciobanu, cel care de miercuri seară se află, alături de jucători, la baza de kaiac-canoe.

Pentru jocul de sâmbătă, care va fi la Alexandria (ca o paranteză este primul meci de baraj care se dispută la Alexandria!), FCM are tot lotul valid, nu sunt accidentaţi sau jucători indisponibili (“Mă bucură mult acest fapt, cred că  e prima dată după mult timp când nu avem indisponibili!” – Romică Ciobanu), astfel că se va putea juca cu cei mai în formă sportivi. Jucătorii au promis, in corpore, că vor face tot ce se poate pentru a câştiga, iar din declaraţiile antrenorului şi a staffului echipei reiese acelaşi mesaj, atitudinea pozitivă fiind un atu al echipei FCM Alexandria înaintea primei manşe cu Andrias Andrăşeşti.

 

“Vom face tot ce ne stă în putinţă să plecăm la meciul retur în proporţie foarte mare calificaţi, asigurăm toţi spectatorii şi jubitorii fotbalului că atitudinea noastră va fi numai şi numai pozitivă, agresivă în limitele regulamentului, contra adversarului de sâmbătă. Şi totul, pentru a reuşi acest obiectiv pe care ni-l dorim realizat de toţi. De aceea, invităm la joc, în tribună, pe toţi iubitorii de fotbal, pe toţi susţinătorii echipei din Alexandria, să vină, să ne susţină şi le promitem că vom face tot ce este posibil pentru a câştiga acest meci” – Romulus Ciobanu, antrenor principal FCM Alexandria;

“Sper ca iubitorii de fotbal din Alexandria să vină în număr cât mai mare la stadionul Municipal, cred că avem şansele noastre pentru a câştiga acest baraj sunt foarte mari, eu personal cred în această echipă şi cred că va demonstra că este peste valoarea adversarului nostru” – Bogdan Ciobanu, preşedintele clubului FCM Alexandria.

 

Lotul pe care antrenorul Romulus Ciobanu îl are la dispoziţie pentru prima manşă a barajului pentru promovare în Liga a 3-a, aşa cum a fost el anunţat către FRF, este următorul (19 jucători, conform tabelului transmis către FRF):

Florin Olteanu, George Manta – portari; Alexandru Olteanu, Ovidiu Gheorghe, George Bârsănel, Bogdan Sitaru, Eduard Sârbu, Dragoş Boşoteanu, Ionuţ Dragu, Orlando Preda – fundaşi; Cătălin Desculţu, Silviu Mândru, Marius Penescu, Leonard Brânceanu, Florin Radu – mijlocaşi; Cosmin Căpăţână, Cristian Pârjolea, Adelin Barbălată, Valentin Chiţu – atacanţi. Antrenor principal Romulus Ciobanu, antrenor secund Marian Botea, antrenor cu portarii Marian Ioana.

3 Comments

  1. Dacă promovați în Liga a treia , și nu vine și ,, domnu,, Voicilă să strige, să de aindicații peste antrenor, să înjure jucătorii și arbitrii, mai bine numai promovați. Meciurile nu vor avea …………..sare și piper, vor fi anoste.

  2. observator

    D-le Jan(observati cum se scrie d-le)apreciez spiritul dvs. critic la adresa reporterului. Sa stiti ca aceasta cutuma este mostenita de la predecesorul lui D. Florin. Astea nu sunt jurnalisti,astea daca nu pupa in cur localnicii mor de foame.Si cand pierdea echipa lui F. Voicila cel mentionat mai sus tot echipa locala o aprecia spunand atunci cand pierdea ca a avut ghinion! Urmasul lui care vad ca nu are macar decenta, sa semneze articolul ii lauda deja ca si cum ar fi promovat. Dragi reporteri ca jurnalisti nu va pot numi,trebuie sa intelegeti ca regula de baza a voastra este sa criticati nu sa saltati in slavi ceea ce practic nu aveti ce! Lasati-ne noua spectatorilor aceasta placere care de multe ori fara falsa modestie ne pricepem mai bine decat voi,care pana la urma nu sunteti altceva decat niste oameni simpli cu gusturi si placeri diferite!

  3. Dle reporter ati spus ca au câștigat fără probleme , si aveți dreptate , ați mai scris în alt articol acela referitor la cupă ca au condus jocul fără probleme si doar ghinionul a făcut sa nu câștige în timpul celor 90 min. GRESIT am fost si noi la joc iar FCM nu a jucat numim Branceni a fost peste ca si calitate , iar asta nu este numai părerea mea ci a tuturor celor ce au vizionat jocul de cupa. Așa ca nu le faceți bine celor de la FCM scriind ,, frumos”’ despre ei Spune-ți realitatea pt ca sa se poată remedia Greșelile atît ale jucătorilor cât si ale stafului tehnic . Mulțumesc pt înțelegere si Succes FCM în dubla pt promovare

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.