Sport

După ce a obţinut titlul judeţean şi promovarea, Sporting Turnu Măgurele a făcut petrecere în stil de mare echipă!

turnu 1Joi, 2 iulie a.c., conducerea clubului ACS Sporting Turnu Măgurele, în frunte cu preşedintele Valter Rafinni, stafful tehnic al echipei, în frunte cu antrenorul principal Valentin Bădoi, şi toţi jucătorii din lot, au participat la un banchet de final de campionat, organizat într-un local din Turnu Măgurele. La eveniment au fost invitaţi să participe o serie de oficialităţi, în frunte cu primarul municipiului turnean, Dănuţ Cluclea, parlamentari (Adrian Simionescu) şi mai mulţi foşti fotbalişti, care au ţinut să participe la momentul festiv al campioanei judeţene 2014-2015, care a culminat cu un tort inscripţionat cu însemnele clubului şi pe care era scris «Campioana Ligii a IV-a 2014-2015».

Ca o remarcă vizavi de petrecerea organizată de clubul Sporting Turnu Măgurele să mai spunem doar faptul că cheful de final organizat de turneni a semănat foarte mult cu petrecerile organizate de cluburile din Liga 1, altfel fiind singura asemenea petrecere organizată de o echipă din fotbalul teleormănean!

 

Iată câteva declaraţii legate de performanţa echipei Sporting Turnu din Turnu Măgurele în sezonul recent încheiat şi gândurile pentru următorul an, în Liga a 3-a.

“A fost un sezon acceptabil, pentru primul an de activitatea al clubului nostru. Sperăm ca, în al doilea sezon să dublăm performanţa, fiţi siguri că vom face tot ce se poate pentru a avea rezultatele pe care ni le-am propus. A fost o primă experienţă pentru mine în fotbalul din România, pot spune că a fost o experienţă plăcută, dar aşa cum am mai spus, noi o luăm pas cu pas, sperăm să mergem pe aceeaşi linie” – Valter Rafinni, preşedinte-finanţator Sporting turnu Măgurele.

 

“Vreau să felicit echipa Sporting Turnu Măgurele pentru performanţa pe care au reuşit-o, mai ales că ei sunt o echipă nou-înfiinţată, care într-un timp scurt a reuşit să atragă oamenii la stadion şi chiar să promoveze.În ultimul sezon clubul Sporting nu a solicitat nici un fel de sprijin financiar de la Primărie şi nici până acum nu a făcut-o pentru noul sezon. În ce priveşte stadionul, este o problemă, pentru că în această lună se va face licitaţia pentru preluarea lucrării şi cred că în luna septembrie se va trece la demolarea acestuia şi construirea noului stadion. De aceea, este la latitudinea clubului Sporting unde va juca meciurile din turul de campionat” – Dănuţ Cuclea, primar al municipiului Turnu Măgurele.

 

“A fost un an senzaţional pentru noi, am făcut un campionat foarte bun, pe care l-am dominat de la început până la sfârşit şi totul a culminat cu cele două meciuri din barajul pentru promovare, în care am făcut două jocuri foarte bune şi am reuşit să promovăm! În campionat am început bine, am început tare, şi le-a fost greu celor din Alexandria să ne mai ajungă, deşi au avut echipă puternică. În barajul de promovare la fel, am jucat foarte bine, le-am dominat amândouă jocurile şi am câştigat clar ambele meciuri. Eu spun că este un campionat bun în Liga a 4-a, sunt echipe bune, nu cum spun unii că s-au retras patru echipe şi ar fi un campionat slab, nici pe departe, dar noi am fost cei mai buni. Pentru Liga a 3-a ne-am pregătit deja, am adus patru jucători sub 19 ani încă din iarnă, au făcut pregătire cu noi, unii au şi jucat, acum trebuie să căutăm şi alţi jucători care să poată juca la noi. Nu vor fi schimbări mari de jucători, sigur vom aduce doi-trei jucători peste nivelul celor care sunt acum la echipă, însă nu vor fi schimbări mari în lot. Dacă voi mai juca, vom vedea, am timp să mă gândesc, acum este pauză, voi vedea cum mă simt, dacă simt că mai pot voi, oricum eu sunt singurul care decid acest lucru!” – Vali Bădoi, antrenor principal-jucător Sporting Turnu Măgurele.

A consemnat B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.