Politic

După ce a alergat după doi iepuri graşi, Bitanu de la Suhaia a rămas tot cu “trandafirul portocaliu”

bitanuVioleta MOCANU

La câteva zile de la expirarea Ordonanţei de Urgenţă 55/2014, care a permis aleşilor să schimbe formaţiunea politică din care fac parte fără a-şi pierde mandatul, listele cu migratori arată că, la nivel naţional, PSD a câştigat aproximativ 400 de primari, în timp ce UNPR s-a ales cu 60 de primari pe lângă cei pe care îi avea deja.

În judeţul Teleorman, conform unor date oficiale, puterea a câştigat 18 primari din rândul opoziţiei. Pe lista migratorilor locali s-ar fi putut afla şi primarul comunei Suhaia, Costel Barbu. Acesta a rămas însă la PDL după ce a dus, se pare, discuţii atât cu PSD, cât şi cu UNPR. Cel mai probabil, cele 45 de zile alocate aleşilor pentru a trece la o altă formaţiune politică n-au fost suficiente pentru ca negocierile să aibă rezultatul scontat, iar edilul în discuţie să treacă în rândul celor care au schimbat tabăra. Ce a urmărit să obţină şi ce n-a reuşit, doar primarul din Suhaia poate să spună.

One Comment

  1. Bitane ai pierdut.
    iti cunosc caracterul lingusitoro-josnic pe care il ai asa ca nu ma surprinde nimic la un om ca tine a carui valoare este 0(zero)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.