Sport

Dunărea Turris Turnu Măgurele, la un pas de excludere din toate competiţiile

În ultimul timp, conflictul pe care FRF îl are cu echipa Dunărea Turris Turnu Măgurele pare să fi escaladat. Deşi nu mai este sub jurisdicţia Federaţiei, clubul turnean se pare că are unele probleme mai vechi, pe care încearcă acum să le rezolve. Totuşi, în ultimele zile FRF a emis mai multe decizii de penalizare a echipei, de la excluderea grupelor de juniori, până la depunctare; chiar s-a auzit despre excluderea echipei de seniori, însă totul pare o problemă procedurală.

De ce a ajuns aici Dunărea Turris este foarte simplu: pentru că fostul preşedinte, Mihai Ionescu, a lăsat câţiva jucători fără salarii, “le-a tras ţeapă”, iar acum cei din Turnu Măgurele trebuie să răspundă. Situaţia este cu atât mai complicată, cu cât clubul din Turnu Măgurele  are doar varianta separării, în documentele FRF, a fotbalului pe iabă, de cel în sală (acolo pare să fie “cheia” problemei).

Totuşi, la momentul de faţă, conducerea clubului Dunărea Turris are două variante: ori plăteşte restanţele către jucători (sau se înţelege cu aceştia), ori este exclusă din toate competiţiile, inclusiv la seniori! Sigur, ar mai fi şi varianta tragerii la răspundere a fostului (mare) finanţator Ionescu, însă asta este o cale de recuperare a unei părţi din datoria (nedatorată) a clubului din Turnu Măgurele.

De fapt, la sfârşitul săptămânii trecute situaţia era atât de incertă, încât chiar nimeni nu poate spune, deocamdată, dacă Dunărea Turris Turnu Măgurele va juca până la iarnă în campionatul judeţean! (B.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.