Sport

Dunărea Turris Turnu Măgurele a fost exclusă din campionat!

Despre cazul “Dunărea Turris Turnu Măgurele” s-a vorbit până destul de mult acum, dar de acum încolo despre această echipă se va vorbi la trecut. În şedinţa de marţi, 4 iunie a.c., Comitetul Executiv al AJF Teleorman a pus în aplicare ultimele decizii ale instanţelor fotbalistice ale FRF, prin care s-a stabilit excluderea din toate competiţiile a echipei din Turnu Măgurele. Cauza pentru care s-a ajuns până aici este pe cât de simplă, pe atât de banală: o datorie, către doi foşti jucători, din perioada când echipa activa în Liga a a 3-a (acum un an de zile), iar preşedinte al clubului era Mihai Ionescu.

Ce este foarte interesant de ştiut este faptul că, în timp ce clubul din Turnu Măgurele a fost exclus în mai puţin de un an de zile, prin deciziile instanţelor fotbalistice ale FRF (cazul respectiv s-a întins în perioada iulie 2012 – martie 2013), în timp ce alte cazuri similare (vezi jucători de la Sportul Studenţesc) nu s-au soluţionat nici după mai bine de un an şi jumătate!

În condiţiile actuale, în ultima etapă a Ligii a 4-a Dunărea Zimnicea nu se va mai deplasa la Turnu Măgurele, şi câştigă cu 3-0, iar Dunprea Turris are, se pare, drept de înscriere la campionatul Ligii a 5-a în sezonul viitor.

Decizia de excludere din campionat a echipei Dunărea Turris, dictată de forul fotbalistic judeţean a avut următorul conţinut: “În conformitate cu art. 53.3. din Statutul AJF, Comitetul Executiv pune în aplicare Hotărârea din data 26.09.2012 şi Hotărârea nr. 130/31.10.2012 ale Comisiei de Disciplină din cadrul FRF, ratificate prin Decizia nr. 8/CR/14.03.2013 şi Decizia nr. 13/30.04.2013 ale Comisiei de Recurs din cadrul FRF, care au hotărât excluderea echipelor de seniori şi juniori ale CS Dunărea Turris Turnu Măgurele, din toate competiţiile organizate sub egida Federaţiei Române de Fotbal”.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.