Sport

Dunărea Islaz s-a retras din campionat

După Unirea Brînceni și Valea Dunării Pietroșani, o altă echipă cu activitate în campionatul județean, Dunărea Islaz, a fost lovită de economia de piață și de interpretarea legislației. Oficialii echipei din localitatea istorică au anunțat AJF Teleorman că nu mai pot continua activitatea și s-au retras din competiție.

Astfel, Dunărea Islaz aduce și Liga a VI-a în tabloul cu echipe retrase după ce Unirea Brînceni (Liga a IV-a), respectiv Valea Dunării Pietroșani (Liga a V-a), au precedat acest nedorit eveniment. Problema se pare că este însă mult mai gravă, deoarece exemplul celor trei ar putea fi urmat și de alte grupări fotbalistice teleormănene, care funcționează, deocamdată, la limita de avarie din punct de vedere financiar.

Conform reglementărilor în vigoare, AJF Teleorman a luat act de decizia de retragere a celor de la Dunărea Islaz și le-a aplicat o amendă în valoare de 1000 de lei.  Echipa va pierde toate meciurile până la finalul campionatului, la masa verde, cu scorul de 3-0.

Tot din Liga a VI-a, Comisia de Disciplină a admis contestația introdusă de Șoimii Scrioaștea, după meciul pierdut pe terenul celor de la AS Vedea, cu 3-1. La masa verde, scrioștenii au câștigat cu 3-0. S-au mai dictat alte câteva sancțiuni, care vorbesc de la sine despre evenimentele respective: echipa din Vedea amendată cu 600 de lei, delegatul Costel Dîrmină suspendat 2 jocuri și amendat 300 de lei pentru introducerea în teren a unui jucător fără drept de joc, Florin Petrescu 2 etape suspendare și 100 de lei amendă pentru tăinuirea substituirii, Ionuț Calcan, 2 etape suspendare și 100 de lei amendă pentru amenințări și încercarea de a pătrunde în vestiarul echipei din Scrioaștea. (Cristi Frisk)

One Comment

  1. Observator

    Nu cred ca vor mai urma si alte echipe care vor sa se retraga ,deoarece acum cu „noul” ales in fruntea forului judetean fotbalistic va incepe sa curga lapte si miere si totul va fi mult mai bine, ca in perioda ultimilor sase mandate!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.