Eveniment

Duminică, adolescenții din Tabăra de teatru IDEO IDEIS au avut premiera spectacolelor

Duminică seara, adolescenții din Tabăra de teatru IDEO IDEIS au avut premiera spectacolelor de teatru originale la care au lucrat timp de o săptămână în echipele recent formate și a căror conexiune a fost una puternică încă din prima zi, potrivit organizatorilor.

“După fiecare pauză din tabăra de teatru, adolescenții se întorc la repetiții mai inspirați, mai încărcați cu energie creativă, mai puși pe treabă. Să fie Satul Prunilor, să fie exercițiile de conectare la sine și la ceilalți, să fie un mix din toate?”, redau reprezentanții organizatorilor atmosfera din tabără pe pagina oficială IDEO IDEIS.

Pe parcursul săptămânii, adolescenții s-au pregătit intens pentru seara de duminică alături de Denisa Nicolae, facilitatorul taberei, fiind îndrumați de mentorii prezenți – Pavel Bartoș, Dana Rogoz și Marius Manole. Mai mult, pentru ca experiența să fie completă, creativitatea participanților a fost antrenată de regizorii Alex Bogdan, Radu Iacoban și Matei Lucaci Grunberg, într-un ritm profesional pentru ca produsul cultural final să fie autentic.

Astfel, după încheierea acestei tabere de teatru plină de “cusut costume și descusut personaje”, așa cum o descriu reprezentanții Ideo Ideis, în aceeași zi, duminică, a început următoarea tabără din program, respectiv Tabăra de dans IDEO IDEIS, pentru care fiecare participant a plătit taxa de înscriere de 4.500 lei și care, de asemenea, se ține tot în Satul Prunilor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.