Eveniment

Duminică, 8 ianuarie, în Teleorman, trei drumuri județene erau închise și șase localitați fără curent electric

Duminică, 8 ianuarie, în judeţul Teleorman erau închise circulaţiei trei drumuri județene, respectiv DJ 506 Bragadiru – Bujoru, DJ 504 Alexandria – Cernetu și DJ 612 A Spitalul de Pneumoftiziologie Roșiorii de Vede – Roșiorii de Vede. Drumurile au fost închise circulației din cauza viscolului.

Deficiențe s-au semnalat duminică de dimineață și la alimentarea cu energie electrică, aproximativ 750 de abonați din șase localități neavând electricitate. Este vorba de Poroschia, Țigănești, Calomfirești, Brânceni, Călmățuiu și Crângeni, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir.

Operatorul de distribuție a pus la dispoziția abonaților din Teleorman patru numere de telefon la care aceștia pot anunța deficiențele la rețeaua electrică. Este vorba de numerele de telefon: 0800 500 000 – număr de telefon gratuit în orice rețea; 0251 408 006, 0251 408 007, 0251 408 008 – numere de telefon cu tarif normal în rețeaua națională. (C.P.)

One Comment

  1. Simo Florina

    Şi DJ703 este blocat. Este deszapezit doar un singur sens, însã degeaba. De sare sau nisip nici nu mai spun…lipsesc cu desãvârşire, în timp ce drumarii îşi fac de lucru, pe drumurile europene deja curãțate, pierzând astfel timpul aiurea. Rãmân oamenii blocați şi sunt nevoiți sã întoarcã. Ore pierdute degeaba pe drum…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.