Economie

DSP Teleorman organizează în 19 şi 20 decembrie examen pentru promovarea în grad profesional

Funcţionarii publici teleormăneni care intenţionează promovarea în grad profesional trebuie să susţină un examen în acest sens. Astfel, la mijlocul lunii decembrie, Direcţia de Sănătate Publică Teleorman va organiza un examen în acest sens, iar cei care vor să promoveze în grad profesional trebuie să se înscrie la examen, până pe 14 decembrie 2012. Examenul de promovare în grad profesional este organizat  pentru 7 posturi de inspector principal pentru promovarea în 7  posturi de inspector superior, din cadrul Compartimentului inspecţia şi controlul factorilor de risc din mediul de viaţă şi muncă şi 1 post de inspector principal în postul de inspector superior, din cadrul Compartimentului de control al asistenţei medicale a comunităţilor la risc.
Cei care doresc să se înscrie la examen trebuie să aibă cel puţin trei ani vechime în gradul profesional al funcţiei publice din care promovează şi este obligatoriu ca cel puţin o dată să fi obţinut calificativul “bine” la evaluarea anuală a performanţelor individuale în ultimii doi ani calendaristici şi să nu aibă în cazierul administrativ vreo sancţiune disciplinară neradiată în condiţiile legii.
După depunerea dosarelor, care se va face până pe 14 decembrie 2012, cinci zile mai târziu candidaţii selectaţi vor trece printr-o probă scrisă, urmând ca pe 20 decembrie să fie supuşi unui interviu. Cei interesaţi se pot adresa DSP Teleorman pentru mai multe detalii şi pentru a afla ce trebuie să conţină dosarul de candidat, precum şi formularul ce trebuie completat de la secretariatul comisiei de examen.
Pentru susţinerea examenului, proba scrisă şi interviul, candidaţii trebuie să se prezinte în zilele specificate anterior la sediul Direcţiei de Sănătate Publică Teleorman din Alexandria. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.