Eveniment

DSP Teleorman caută director executiv adjunct – sănătate publică și director executiv adjunct economic

Direcţiile de Sănătate Publică din 26 de județe, printre care și Teleorman duc lipsă de directori executivi adjuncți.

În acest sens, Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor publice de conducere vacante de director executiv adjunct – sănătate publică al celor 26 de Direcţii de Sănătate Publică , inclusiv pentru DSP Teleorman.

Candidaţii trebuie să aibă: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în specializarea medicină; să deţină gradul de medic specialist sau medic primar într-una din specialităţile: sănătate publică, epidemiologie, igienă şi medicina muncii; studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii și vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum 3 ani.

Concursul se va organiza în data de 6 aprilie 2017, ora 10:00, proba scrisă, ulterior urmând a fi comunicate data și ora interviului, pentru cei care vor fi declarați admiși la proba scrisă. De asemenea, tot la DSP Teleorman este vacant postul de Director executiv adjunct economic, pentru care Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a a acestei funcții, ca de altfel și pentru alte 9 județe.

În acest caz, candidații trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ştiinţe economice; să deţină certificatul de atestare a cunoştinţelor dobândite în domeniul Sistemului European de Conturi, conform art. 19 lit. b2) din Legea nr. 500/2002 privind finanţele publice, cu modificările ulterioare; studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii și vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 3 ani. Concursul se va organiza pe 5 aprilie 2017, ora 10:00: proba scrisă, data și ora interviului vor fi comunicate ulterior. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.