Eveniment

Drumul Judeţean 601 F, închis între localităţile Vedea şi Dulceanca

inundatiiMonica DUMITRESCU

Autorităţile au decis blocarea circulaţiei pe Drumul Judeţean 601 F, între localităţile Vedea şi Dulceanca, după ce apele învolburate ale râului Vedea au acoperit un pod. Este vorba de un pod provizoriu construit pentru a asigura legătura dintre cele două localităţi pe această rută până când lucrările de reabilitare a vechiului pod vor fi finalizate. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir, prin închiderea drumului respectiv nu a a fost izolată nicio localitate. Până când se vor găsi soluţii pentru remedierea acestei situaţii, în cele două localităţi se poate ajunge pe rute ocolitoare.

La faţa locului s-a aflat şi suprefectul Alexandru Ceciu, care spune însă că până când nu se retrag apele nu se poate interveni pentru remedierea situaţiei.

“Circulaţia a fost blocată în localitatea Vedea, sunt probleme cu un pod. A trecut apa peste el. Am fost acolo, dar trebuie să aşteptăm să se retragă apele. Comitetul local pentru situaţii de urgenţă de la primărie trebuie să facă informare către comitetul judeţean, o să avem o şedinţă a comitetului judeţean după care o să aprobăm în şedinţă să trimitem documentaţie pentru Hotărâre de Guvern, să vedem ce se poate face. Circulaţia este întreruptă în zonă”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.