Economie

Drumul Judeţean 504, în plin proces de reabilitare

Monica DUMITRESCU

Drumul Judeţean 504, unul dintre cele mai circulate drumuri din Teleorman, se află în plin proces de reabilitare şi modernizare pe tronsoanele Cernetu-limită judeţ Giurgiu şi Alexandria-Orbeasca de Sus, Tătărăştii de Sus-limită judeţ Argeş. Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Teleorman, Adrian Gâdea, după finalizarea lucrărilor, traficul din şi spre judeţele vecine va fi îmbunătăţit considerabil.

“O să avem o legătură bună după reabilitare cu podul de peste Dunăre din Giurgiu, dar şi cu drumul european care face legătura între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea. Se vor lărgi cele două benzi de circulaţie, vom avea parcări noi, se vor face accese în curţi, podeţe, marcaje noi, indicatoare noi. Termenul de finalizare la Cernetu – limită Giurgiu este de 10 luni, iar la celălalt segment este de 22 de luni. Ordinele au fost emise în martie 2016”, a declarat Adrian Gâdea.

Primul tronson are o lungime de 12 Km, iar cel de-al doilea tronson, o lungime de aproape 57 Km. Prin reabilitarea şi modernizarea acestui drum distanţa dintre Alexandria şi Giurgiu va fi redusă cu aproximativ 50 de Km, şoferii nemaifiind obligaţi să folosească rutele ocolitoare pe la Ghimpaţi sau prin comuna Bujoru, cum se întâmplă în prezent. De asemenea, vor fi îmbunătăţite considerabil condiţiile de trafic pe drumul care face legătura între Alexandria şi judeţul Argeş.

Proiectul de reabilitare este derulat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, cu finanţare de peste 90% de la Ministerul Dezvoltării.

3 Comments

  1. Gogu calatoru

    Si de la iesirea din Putineiu,pana la limita dintre cele doua judete,cand se asfalteaza?

  2. Gogu calatoru

    10 luni,de cand?

  3. Traiasca ministerul dezvoltarii,traiasca Liviu Dragnea,traiasca Dincu,traiasca Tel Drum! URAA! URAA!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.