Politic

Drăgușin și Tăbăcitu, “la cuțite”

În ultima perioadă, dinspre Primăria Alexandria răzbat din ce în ce mai multe informații potrivit cărora primarul Victor Drăgușin și administratorul municipiului, Ștefan Tăbăcitu, se află în relații reci, la polul opus celor de prietenie și totală apropiere, care îi consacraseră pe cei doi și a căror perioadă de valabilitate s-a întins pe mulți ani. După cum se pare, totul are însă și o dată de expirare, astfel că, se spune că acum cele două personaje sunt chiar la cuțite, dar nu din acelea de chef-bucătar (cu care se îndeletnicește fostul lor șef de partid, Liviu Dragnea).

De unde a pornit discordia, sunt multe variante, una dintre ele fiind aceea că, la recentele alegeri din cadrul Organizației de Tineret a Partidului Social Democrat, din urnele de vot a ieșit președinte altă persoană decât cea pe care ar fi dorit-o primarul și, totodată, șeful Organizației PSD Alexandria. Ba chiar, se vorbește că acesta a fost luat total pe nepregătite de “rebeliunea” orchestrată de maestrul de ceremonii Tăbăcitu.

Așa că, după cum e cunoscută firea orgolioasă a administratorului Nea Fane, acesta nu ar vrea să aștepte să fie măturat de pe funcție de Drăgușin, ci urmează să-și dea demisia în perioada imediat următoare. Mai ales dacă se confirmă ceea ce, deocamdată, este la nivel de zvon, și anume că pentru postul de administrator este deja pregătit de instalare unul dintre apropiații unuia (uneia) dintre consilierii primarului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.