Sport

Dragoş Balauru a revenit la FCM Târgu Mureş – “Aş vrea să continui în Liga 1!”

Cel mai important portar (fotbal) din Teleorman, Dragoş Balauru, a schimbat încă o dată echipa. După ce, în turul de campionat a apărat poarta clubului Universitatea Cluj Napoca, şi a fost considerat unul din cei mai buni jucători ai lotului, portarul de 23 de ani originar din Poroschia a revenit la echipa de care aparţine prin contract, FCM Târgu Mureş. Insolvenţa în care a intrat clubul din oraşul de sub Dealul Feleacului  a dus la plecarea majorităţii jucătorilor, dar şi a conducerii tehnice a echipei. Implicit, portarul Dragoş Balauru a părăsit gruparea din Cluj, pentru a reveni la Târgu Mureş, club pentru care a semnat până la jumătatea anului 2014.

Deşi a fost inclus în primii zece portari români din Liga 1, Dragoş Balauru se pare că va fi nevoit să facă un pas în spate în carieră, deoarece revenirea la clubul FCM Târgu Mureş înseamnă revenirea în Liga a 2-a. Însă, spre deosebire alţi coechipieri ai săi, de la Universitatea Cluj, portarul este sigur că va avea continuitate în activitatea sa.

“Despre situaţia de la U Cluj ce pot să spun eu, aţi văzut şi în presă care este situaţia, oricum eu sunt al clubului din Târgu Mureş şi mă întorc acolo. Dacă voi rămâne acolo sau voi continua în altă parte, nu decid eu, cert este că n-aş vrea să merg la Liga a 2-a! Revenirea la Târgu Mureş ar fi un pas în spate, deci aş vrea să continui în prima ligă. În câteva zile sper să se decidă exact situaţia şi să încep pregătirile”, ne-a declarat telefonic Dragoş Balauru, cel care în aceste zile urmează o scurtă perioadă de refacere. “Nu este nimic grav, am avut o accidentare uşoară la umăr şi vreau să fiu apt la începerea antrenamentelor”, a mai spus portarul din Poroschia.

Dragoş Balauru a debutat în prima ligă naţională pentru FCM Târgu Mureş, însă în ultimul mai multe echipe s-au arătat interesate de serviciile acestuia.

(Bogdan Pană)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.