Sport

Dragoş Balauru a promovat în Liga 1!

Recent transferat la Rapid Bucureşti, după un sezon foarte bun, în care a evoluat pentru echipele U Cluj şi FCM Târgu Mureş, portarul Dragoş Balauru şi-a trecut încă o performanţă în palmares: promovarea în Liga 1! Goal-keeperul originar din Poroschia a îmbrăcat pentru prima dată tricoul Rapidului, în meciul de baraj contra Concordiei Chiajna, însă n-a intrat deloc în meci, rămânând pe postura de rezervă până la final. Cu toate acestea, Balauru, portar care s-a aflat în ultimii doi ani în atenţia mai multor echipe din Bucureşti, îşi trece în palmares această performanţă, şi va face parte din noua echipa a Rapidului, club preluat de finanţatorul Nicolae Cristescu. Sâmbătă seara s-a disputat un meci de baraj pentru rămânerea în Liga 1, între Rapid şi Chiajna, joc încheiat cu victoria giuleştenilor cu 2-1, după prelungiri.

One Comment

  1. Nu e deloc rău pentru Dragoş Balauru că a ajuns la Rapid şi că are noi şanse de a juca în Liga 1, dar poate că mai nimerit era să se scrie despre Ionuţ Voicu, tot alexăndrean, tot la Rapid, care s-a aflat în teren toate cele 120 de minute ale “jocului supravieţuirii”.
    Bravo Ion Ţiriac, pentru recunoaşterea internaţională a meritelor sale la dezvoltarea tenisului, dar mai mult ne-ar fi interesat dacă se dispută jocul de Cupă dintre Sporting Roşiori şi FCM Alexandria!?! Alţii se pare că au aflat, dar noi, cei care încă dăm crezare acestui ziar, când aflăm “noutăţile”???

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.