Politic

Dragnea nu a mers la nunţi

DSCF1006Ioan DUMITRESCU

Sosit la Alexandria sâmbătă, 11 iulie, cu ocazia Conferinţei Organizaţiei de femei Teleorman, coordonatorul politic al Partidului Social Democrat şi preşedinte al Organizaţiei Teleorman, Liviu Nicolae Dragnea, avea ocazia să meargă şi la două nunţi ale prietenilor apropiaţi social-democraţi. În familia lui Marian Fişcuci şi în familia deputatului Valentin Boboc au avut loc sâmbătă căsătorii, dar preşedintele Liviu Dragnea a declarat, cu părere de rău, că treburile ţării îl cheamă la Bucureşti. În schimb, europarlamentarul Viorica Dăncilă a declarat că va merge la ambele nunţi.

 

Posibil, alegeri anticipate în septembrie

Liviu Nicolae Dragnea a lansat şi un mesaj inedit social-democraţilor teleormăneni, atrăgându-le atenţia să se mobilizeze, fiindcă este posibil ca în toamnă să fie alegeri anticipate. Este pentru prima oară când Liviu Dragnea aminteşte de posibilitatea alegerilor anticipate; acestea, în general, nu sunt dorite de pesedişti, dar dacă Dragnea le-a spus că este posibil, aceştia au înţeles şi se vor mobiliza pentru alegeri oricând. Liviu Dragnea i-a sfătuit pe social-democraţii teleormăneni să-şi ia concediu de odihnă în luna august, fiindcă este posibil ca luna septembrie să fie de alegeri anticipate.

Alegerile anticipate sunt cerute de Partidul Naţional Liberal prin vocea Alinei Gorghiu.

2 Comments

  1. observator

    Nu sunt mai periculosi decat “interesul national”!Cum e ba frate sa conduca aceasta tara fostul badigard al lui Miron Cozma? E ceva de mintea noptii!

  2. un turnean

    Viorica Dancila se duce peste tot ca sa-si etaleze garderoba din fibre sintetice pe care o poarta.De fapt si dansa este un produs sintetic asa ca totul este ok!
    Domnule Dragnea aveti grija mare la UNPR!!!!!!!!!!!
    Mara Florica ,Samuel Calota , mai prospetii Abalaru Jan,Emil Ciobanu director de la ITM sunt mai periculosi decat IUDA.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.