Politic

Dragnea cere discuţii în interiorul coaliţiei de guvernare

dragneaÎn ultima perioadă, fostul preşedinte executiv al PSD şi actualul coordonator politic, Liviu Dragnea, şi-a început periplul prin organizaţiile judeţene ale partidului pentru a lua pulsul şi pentru a rezolva problemele, acolo unde există.

După ce a trecut prin câteva dintre filialele judeţene ale partidului, coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, 08 iulie, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Reghin, că, în ce-i priveşte pe social-democraţi, se doreşte ca relaţiile din coaliţia guvernamentală să fie clarificate şi că, prin întoarcerea liderului formaţiunii în ţară, s-a refăcut echipa completă pentru a putea discuta aspectul.

”Este o discuţie care nu este finalizată şi sperăm să o clarificăm cât de curând. Să se clarifice inclusiv relaţiile din coaliţie care nu sunt foarte tensionate, numai că trebuie să fie clarificate. Am înţeles că s-a întors şi Victor Ponta în ţară, deci am putea să fim în echipa completă să discutăm. În ceea ce priveşte revenirea premierului în ţară, nu pot decât să îi spun, cu drag, bun venit. Nu am ştiut că vine, am văzut şi eu la televizor dar este un lucru foarte bun”, a precizat Liviu Dragnea.

Totodată, coordonatorul politic al PSD a arătat că, în timpul turneului său în ţară, unde a luat contact cu membrii Comitetelor Executive ale organizaţiilor judeţene a constatat că există nemulţumiri în ce priveşte votul din Parlament pentru numirea directorului Serviciului de Informaţii Externe.

”Era normal să fie supărat, dar e un partid care-şi revine repede. A fost ceva neaşteptat şi ceva puţin neobişnuit. Dar avem puterea să trecem şi să ţinem această coaliţie pentru a avea stabilitate guvernamentală”, a mai precizat Liviu Dragnea.

Întrebat dacă mai există şi alte nemulţumiri, Liviu Dragnea a spus că nu, întrucât UNPR a dat asigurări că, în ceea ce priveşte actul de guvernare efectivă, nu se pune problema să nu se susţină actele normative sau să nu se susţină guvernul în ansamblu. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.