Economie

Drăcșenei / Finanțare pentru extindere sistem de alimentare cu apă și branșare prin Programul “Anghel Saligny”

Ministrul Adrian-Ioan Veștea a semnat 52 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, în valoare totală de 445.553.504,67 de lei.

Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, vizează atât modernizarea infrastructurii rutiere, cât și înființarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră și a stațiilor de epurare.

Din județul Teleorman a semnat contractul de finanțare Primăria Drăcșenei pentru proiectul “Extindere sistem centralizat de alimentare cu apă comuna Drăcșenei, județul Teleorman și branșare”, suma alocată fiind în valoare de 7.236.956,63 lei.

“Am spus în repetate rânduri că ușa biroului meu este deschisă tuturor celor care au nevoie de expertiza specialiștilor din cadrul Ministerului Dezvoltării și de orice alt sprijin pe care, în limitele mandatului de ministru, îl pot oferi autorităților locale. Încurajez orice inițiativă constructivă a oricărei autorități locale care se implică în viața cetățenilor săi și orice idee menită să devină un beneficiu concret și care să aibă ca rezultat îmbunătățirea calității vieții oamenilor”, a precizat ministrul dezvoltării.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.