Eveniment

Două zile de dans, la Sala Polivalentă din Alexandria, în cadrul celei de-a V-a ediții a SIBBA DANCE CUP

Concursul internațional „City of Dance”, un eveniment marca SIBBA DANCE SPORT, organizat de Primăria Alexandria, va reuni, pe 19 și 20 octombrie, la Sala Polivalentă din Alexandria, copii, tineri și adulți, profesioniști și amatori, care fac sau nu parte dintr-un club, federație ori școală, din România sau din afara granițelor.

Astfel, sâmbătă, 19 octombrie, vor intra în competiție concurenți, pe una sau mai multe dintre secțiunile dans clasic (balet, lyrical, jazz, contemporan, musical), urban (streetdance, streetdance show, hip hop, dancehall), open (fantezie coregrafică, dans tematic, ballrom, dans comercial, latino show, show dance), dans modern, folclor (național, internațional, dans de caracter) și acrobatic dance (acrodance, majorete). Concurenții vor intra în competiție pe categorii de vârstă, (copii 1: 4- 6 ani, copii 2: 7- 9 ani, juniori 1: 10 – 12 ani, juniori 2: 13 – 15 ani, tineret:16 +, open) și pot performa solo, în pereche, în grup (între 3 și 9 dansatori) sau în formații (mai mult de 10 dansatori).

Pe de altă parte, ziua de duminică, 20 octombrie, este dedicată numai dansului sportiv, concurenții urmând să fie punctați de Federația Română de Dans Sportiv.

Juriul, format din coregrafi, va face o evaluare din punct de vedere tehnic, dar și al nivelului de performanță, urmărind opt criterii.

La finalul competiției, concurenții vor primi premii speciale în bani, dar și diplome și medalii. Valorea totală a premiilor se ridică la suma de 2.000 de euro, anunță organizatorii, iar Trofeul Concursului se va acorda în cadrul festivității de închidere.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.