Eveniment

Două tâlhării în Alexandria, în interval de o oră

Aseară, Poliția Municipiului Alexandria a fost sesizată prin apeluri la numărul de urgență 112 cu privire la faptul că în municipiul Alexandria au fost comise două infracțiuni de tâlhărie.

În jurul orei 20:30, în timp ce se afla în scara unui bloc de pe strada București, o femeie în vârstă de 37 de ani ar fi fost lovită și deposedată de portmoneu și o sacoșă pe care le avea asupra sa, de către un necunoscut.

În jurul orei 21:20, o altă femeie, în vârstă de 62 de ani, în timp ce se afla pe strada Constantin Brâncoveanu, ar fi fost agresată fizic de către o persoană necunoscută și deposedată de geantă. Ambele persoane au necesitat îngrijiri medicale.

“Încă de la momentul sesizării, polițiștii efectuează cercetări și iau în calcul toate pistele în vederea identificării autorilor. De asemenea, din datele și indiciile existente la acest moment, nu ne putem pronunța cu privire la o posibilă legătură între cele două infracțiuni.

A fost constituit un cerc de suspecți, activitățile desfăsurându-se sub coordonarea procurorului de caz. Pentru că siguranța locuitorilor județului reprezintă o prioritate pentru conducerea inspectoratului, tocmai pentru a nu se crea o stare de panică în rândul comunității, noi informații vor fi transmise pe măsură ce vor exista date certe”, declară reprezentanții IPJ Teleorman.

3 Comments

  1. A INTRAT FOAMEA IN EI DE ATATA CRESTERE ECONOMICA. ASTIA SUNT IDIOTI CARE AU RAMAS FARA BANI LA PACANELE

  2. Daca vor fi prinsi, sper sa nu invoce conditiile grele de lucru:intuneric pe strazile Alexandriei la ora 21.20 si sa li se aplice reducerea pedepsei din aceasta cauza.

  3. Psd a dat drumul la toti talharii si voi votati ca prostii in continuare cu ei.Bine va face ai dracu de prosti

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.