Sport

Două reprize diferite – Prima victorie pentru HC Teleorman Alexandria

Prima etapă intermediară a sezonului în Divizia A de handbal masculin s-a jucat miercuri, când s-a disputat, la Sala sporturilor din Alexandria, întâlnirea Handbal Teleorman – Dinamo II Bucureşti. Jocul a avut două reprize total diferite, care au arătat punctele slabe, dar şi forţa gazdelor, în faţa unei echipe cu foarte mulţi tineri,  dar foarte motivaţi şi bine aşezaţi în teren. Antrenorul-jucător Georgian Nedelcu a început jocul foarte agresiv, iar după câteva minute era scorul 4-1 şi se părea că va fi o victorie lejeră a gazdelor. Numai că, la jumătatea primei reprize s-a ajuns la scorul 6-6 (’14), iar la pauză bucureştenii aveau un avans de două goluri. Şi în partea secundă, în primele minute, tot Dinamo a fost la conducere, însă din minutul 41 (20-19) alexăndrenii n-au mai cedat iniţiativa. În final, echipa din Alexandria s-a impus la 6 goluri diferenţă – cam mare, totuşi, scorul final!, iar cei peste 200 de spectatori au aplaudat prima victorie a alexăndrenilor din returul de campionat. După această victorie, Handbal Teleorman Alexandria ajunge la 13 puncte acumulate şi urcă pe locul 10 în clasament.

– Handbal Teleorman Alexandria – Dinamo II Bucureşti 31-25 (14-16); la gazde au jucat D. Rotaru, I. Raportaru, G. Nedelcu, B. Tudorancea (7), A. Bucur (3), P. Lăpuşneanu (4), R. Niţu (3), A. Andrianu (3), V. Sahân (10), G. Dumitrache, B. Mihăeş (1), A. Iosif.

 

Sâmbătă se joacă din nou

Campionatul Diviziei A de handbal masculin continuă sâmbătă, 9 martie, cu încă o etapă, a 18-a a sezonului. Pentru alexăndrenii de la Handbal Teleorman va fi o deplasare în care se poate obţine prima victorie din acest sezon pe teren străin, mai ales că ultima clasată Universitatea Târgovişte, nu poate emite pretenţii decât pentru a schimba impresia generală, deoarece retrogradarea pare greu de crezut că va fi evitat. Iată programul complet al etapei a 18-a în seria A, Divizia A, de sâmbătă, 9 martie a.c.:

– (12.00) Interhandbal Bucureşti – Politehnica Iaşi

– (10.00) Uuniversitatea Târgovişte – Handbal Teleorman Alexandria

– (14.00) Dinamo II Bucureşti – Universitatea Galaţi

– (11.00) HC Buzău 2012 – CSM Bacău 2010

– (17.00) CSM Călăraşi – Univ. Bucovina II Suceava

– (11.00) LPS Piatra Neamţ – CSM Focşani 2007

– (12.00, pe 10.03) HC Vaslui – Steaua Bucureşti.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.