Eveniment

Două profesoare din Teleorman, printre câștigătorii Selecției Naționale “Creatori de educație” 2021

Casa Corpului Didactic Teleorman a câștigat pentru prima oară Selecția Națională de bune practici “Creatori de Educație” 2021, ajunsă la a treia ediție, desfășurată în cadrul proiectului CRED.

“Creatori de Educație” reprezintă o inițiativă destinată creșterii calității procesului de formare a tinerei generații, cu scopul de a descoperi și de a promova acele cadre didactice care au o contribuție remarcabilă în creșterea atractivității școlii, insuflându-le elevilor bucuria de a învăța, de a înțelege și de a descoperi lumea în care trăim.

Astfel că, la începutul noului an școlar, din cei 50 de câștigători la nivel national, Casa Corpului Didactic Teleorman adduce la cunoștință cei doi câștigători ai “Creatorilor de Educație” din județul Teleorman: Tatarici Alice Elisabeta – Liceul Teoretic “Marin Preda” Turnu Măgurele și Peșu Elena – Școala Gimnazială “Mihai Viteazul” Alexandria.

“Felicitări, doamnelor profesoare! Casa Corpului Didactic Teleorman apreciază contribuția dvs. în activitatea didactică în scopul îmbunătățirii calității actului educațional!”, transmite directorul instituției, Marinela Iana.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.