Eveniment

Două posturi de subofițer, scoase la concurs de ISU Teleorman

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “A.D. Ghica” al judeţului Teleorman scoate la concurs, în vederea ocupării prin încadrare directă și/sau rechemare în activitate, două posturi de execuţie vacante, astfel: 1 post de subofițer operativ principal la Inspecția de Prevenire – compartimentul Control și activități preventive, respectiv 1 post de subofițer tehnic principal la Serviciul Comunicații și Tehnologia Informației – compartimentul Comunicații.

Cei care doresc să participe pot depune, exclusiv online, cererile de înscriere la concurs, copia cărții de identitate, a CV-ului şi declaraţiei de confirmare a cunoaşterii şi acceptării condiţiilor de recrutare, în format pdf., la adresa de e-mail: resurse.umane@isuteleorman.ro, până la data de 06.01.2022, ora 14.00 (inclusiv).

Transmiterea celorlalte documente constitutive ale dosarelor de recrutare, în volum complet, în format pdf., pot fi depuse exclusiv online la adresa de e-mail: resurse.umane@isuteleorman.ro de la data publicării anunțului și până la data de 13.01.2022, ora 14.00 (inclusiv).

Informaţii suplimentare despre organizarea concursului şi depunerea documentelor se pot obţine la Serviciul Resurse Umane al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,A.D. Ghica” al judeţului Teleorman sau la telefon 0247.311113 int. 27.129, în fiecare zi lucrătoare, între orele 09.00-14.00.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.