Eveniment

Două persoane, soț și soție, de 78 de ani, decedate în incendiu

INCENDIU - PITESTIÎn ultima zi a lunii noiembrie, pe numărul unic de urgență 112, la ora 12.21, un cetățean a solicitat intervenția pompierilor militari pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuința lui Ion C., din municipiul Roșiorii de Vede, pe strada I.L. Caragiale.

La fața locului s-au deplasat rapid trei echipaje de pompieri, din care două cu autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj SMURD, care au constatat faptul că flăcările cuprinseseră întreaga locuință, existând riscul propagării la casele învecinate.

Deoarece existau informații că în interior se aflau și alte persoane, concomitent cu operațiunea de localizare a incendiului, pompierii au efectuat și misiunea de căutare-salvare a victimelor.

După foarte puțin timp, militarii au descoperit într-o cameră de locuit distrusă de foc, trupurile neînsuflețite ale lui Ion C și Calilera C. soț și soție, ambii de 78 de ani, aceștia fiind carbonizați.

Incendiul a fost localizat și lichidat după aproximativ două ore, fără ca focul să se propage la locuințele învecinate, valoarea bunurilor salvate fiind apreciată la suma de 35000 de lei.

Au ars ori au fost distruse de flăcări planșeul de la două camere de locuit și un hol, tâmplăria și mobilierul din toate încăperile locuinței, precum și mai multe materiale de uz gospodăresc, valoarea acestora ridicându-se la suma de cca. 20000 de lei.

Din primele cercetări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieșit faptul că vinovat de producerea acestui eveniment a fost jarul căzut dintr-o sobă de teracotă defectă pe materialele combustibile din apropiere.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.