Eveniment

Două persoane rănite în urma unui accident rutier produs pe centura ocolitoare a Alexandriei

UPDATE: ISU Teleorman transmite că, în urma evenimentului rutier, au rezultat trei victime, dintre care două femei și un bărbat. La spital au fost transportate două persoane, conștiente și cooperante (un bărbat și o femeie), de un echipaj al Serviciului de Ambulanță și un echipaj SMURD, în timp ce cea de a treia victimă, o femeie rănită la picior, a refuzat transportarea la spital după ce a primit primul ajutor de la un echipaj medical. Una dintre victime a fost scoasă din caroseria deformată de echipajul de descarcerare al ISU, cu ajutorul accesoriilor de pe autospeciala de intervenție.

 

Două persoane au ajuns la spital, în urma unui accident rutier produs, cu puțin timp în urmă, pe centura ocolitoare a Alexandriei, la intersecția cu DJ504, spre Lăceni.

Din primele date, în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, iar una dintre persoanele rănite a avut nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare pentru a fi scoasă dintre fiarele contorsionate ale mașinii.

Cele două victime au fost preluate de echipajele de salvare și transportate la spital, pentru îngrijiri de specialitate.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului Alexandria, cu o descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și un echipaj al Serviciului de Ambulanță.

Oamenii legii vor stabili împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.