Sport

Două medalii de aur pentru CSS Alexandria – judo

În urmă cu câteva zile a avut loc, la Drobeta Turnu Măgurele, ultima finală a Campionatului naţional de judo din acest an; este vorba de finalele naţionale la judo – luptă la sol (Ne-waza) pentru categoriile de vârstă Under 11, Under 13 şi Under 15, întrecere la care au participat peste 380 de sportivi din întreaga ţară. Între participanţi au fost şi cinci sportivi de la clubul CSS Alexandria, pregătiţi de antrenorii Ion Giurgiuveanu, Mihăiţă Matei şi Valeriu Ghinea, care au vut prestaţii din cele mai onorabile, la final două medalii ajungând în vitrina clubului alexăndrean.
Astfel, sportivele Teodora Zaharia (la categoria 36 kg) şi Ancuţa Zmeu (la categoria 44 kg) s-au clasat pe primul loc şi au obţinut medaliile de aur, reuşind prin aceste rezultate să confirme că sunt două sportive cu calităţi şi un potenţial deosebit, după cum a punctat antrenorul acestora, Ion Giurgiuveanu. În privinţa celorlaţi sportivi alexăndreni prezenţi la competiţie, aceştia, deşi nu s-au clasat pe podiumul de premiere, au avut evoluţii bune, care dau speranţe pentru noul sezon competiţional.
“A fost ultimul concurs oficial, iar aceste medalii de aur au completat rezultatele bune ale secţiei noastre în acest an. Ţinem să le felicităm pe cele două fete medaliate cu aur, dar şi pe ceilalţi sportivi ai noştri, participanţi la competiţie”, a spus antrenorul Ion Giurgiuveanu după desfăşurarea competiţiei de la Drobeta Turnu Severin.
Rezultatele obţinute de sportivii secţiei de judo a CSS Alexandria la Campionatul Naţional de la Drobeta Turnu Severin, de sâmbătă, 15 octombrie, au fost următoarele:
– Teodora Zaharia (categoria 36 kg, U 11), locul 1;
– Ancuţa Zmeu (categoria 44 kg, U 11), locul 1;
– Valentina Bărbulescu (categoria +52, U 13), locul 7;
– Iulia Nedelcuţă Apope (categoria 52 kg, U 13), locul 7;
– Vlad Buga (categoria 34 kg, U 13), locul 7.
B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.