Sport

Două meciuri pentru baschetbalistele senioare

Echipele de baschet feminin ale Alexandriei vor susține două partide foarte importante, în competițiile de senioare. Formația din prima ligă, CS Baschet Teleorman Alexandria, are meci pe teren propriu, împotriva celor de la Universitatea ”Vasile Goldiș” ICIM Arad, în grupa 7-10.

Partida este programată sâmbătă, 4 martie, cu începere de la ora 19.00, la sala de sport a Colegiului Național ”Dimitrie Ghica” din Alexandria. Fetele noastre sunt la egalitate de puncte cu rivalele din Arad, miza fiind câștigarea grupei inferioare, fapt care ar asigura un traseu, în teorie cel puțin, mai lesnicios în play-off. Atât echipa noastră, cât și cea din Arad, au obținut matematic calificarea în faza eliminatorie a Ligii Naționale de Baschet Feminin, indiferent de rezultatele care se vor înregistra până la finalul fazei respective.

Pe de altă parte, echipa satelit, CSBT 2 CSS Alexandria, are programat primul meci în turneul semifinal al ligii secunde, pe data de 5 martie, pe terenul celor de la CS Universitatea 2 Cluj-Napoca. (Cristi Frisk)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.