Sport

Două meciuri amicale pe terenul din Pietroșani

Pe terenul de fotbal din comuna Pietroșani au avut loc două partide amicale. În deschidere, echipa locală,, Valea Dunării, a pierdut în fața celor de la Victoria Ștorobăneasa cu 5-2. Golurile învingătorilor au fost semnate de Nicu Boșog și Marius Oanță, câte două, dar și de Petru Mareș. Pentru gazde au punctat Alexandru Ivanof și Adi Simcea.

În continuare, Avântul Bragadiru s-a impus cu un categoric 6-1 în fața proaspetei campioane județene la futsal, Gloria Frumoasa. Mihai Dincă a marcat patru goluri, iar tabela celor din Bragadiru s-a completat cu dubla lui Vali Trestenicu. Golul de onoare al perdanților a purtat semnătura lui Ionuț Mitală.

De remarcat că autorul ”pokerului”, Mihai Dincă, a arbitrat meciul dintre Valea Dunării Pietroșani și Victoria Ștorobăneasa, după care el a schimbat echipamentul și a trecut în rândul fotbaliștilor. Mihai Dincă este cavaler al fluierului, în lotul de liga a V-a, însă nu a renunțat nici la calitatea de jucător legitimat pentru formația din Bragadiru. (Cristi Frisk)

One Comment

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.