Eveniment

Două mașini distruse de flăcări, la Poroschia

Două mașini au fost mistuite de flăcări, la Poroschia, marți dimineață, incendiul fiind provocat de un scurtcircuit produs la instalația electrică a unuia dintre autoturisme, informează ISU Teleorman.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Alexandria au fost alertați, marți dimineață, pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, cu privire la manifestarea unui incendiu la două autoturisme, în localitatea Poroschia.

La fața locului s-a deplasat un echipaj format ai ISU Teleorman, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, care a constatat faptul că flăcările se manifesta generalizat la unul dintre autoturisme, mașina a ars în proporție de aproximativ 90%, iar cel de al doilea era cuprins în proporție circa 30%.

Incendiul a fost stins în limitele găsite, după aproximativ jumătate de oră de, fiind salvate bunuri materiale apreciate la suma de 6.000 de lei. Valoarea pagubelor, reprezentând cele două mașini, a fost estimată la suma de 20.000 de lei.

Din cercetările efectuate la fața locului, a reieșit faptul că incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit produs la instalația electrică a unei mașini, flăcările propagându-se și la celălalt autoturism, care era parcat în imediata apropiere.

Din păcate, incendiul a fost observat și anunțat cu întârziere față de momentul izbucnirii, motiv pentru care pagubele înregistrate au fost destul de mari.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.