Sport

Două înfrângeri în amicale

Echipele de fotbal reprezentante ale Teleormanului în Liga a III-a, Sporting Roșiori și FCM Alexandria, au susținut la final de săptămână ultimele teste, înainte de reluarea campionatului.

Sporting Roșiori a pierdut partida cu Viitorul Domnești, cu scorul de 2-1. În meciul disputat pe terenul sintetic din incinta Centrului de Fotbal de la Buftea, golul formației noastre a fost realizat de mijlocașul Ivănică.

Antrenorul Cristian Negru a abordat partida cu următorul unsprezece de start: Bușcă – Voicu, Moșteanu, Sitaru, Pîslaru – Ivănică, Vîlcică – Tonca, Urîtu, Cercel, Călin

Au mai intrat pe parcursul meciului: Oprița, Gorgan. Flisc și Ciubuc. Roșiorenii vor debuta în retur pe terenul ultimei clasate, Urban Titu.

FCM Alexandria s-a deplasat pentru ultimul test al iernii la CS Șirineasa, împotriva căreia a cedat cu scorul de 3-1. Golul echipei pregătite de antrenorul Romică Ciobanu a fost marcat de către Paraschivoiu.

Iată garnitura cu care a început partida FCM Alexandria: Olteanu – Floricel, Dragu, Ciocoteală, Sârbu, Radu, Mitran, Popescu, Brânceanu, Jenaru, Desculțu

Au mai intrat: Tănase, Bărbuți, Ciambru, Paraschivoiu, Barbălată, David.

Primul meci din retur, pentru fotbaliștii din municipiul reședință de județ, este programat la Aninoasa. (Cristi Frisk)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.